BIO původ pro vyšší dávku vitamínů bez chemie
Nasládlá chuť a také obsah vitamínů A, C a E, které patří mezi antioxidanty. Mango je také bohaté na vlákninu a enzymy. Žádné konzervanty, přidaný cukr, nebo aromata. Vybrali jsme pro vás mango sušené mrazem v BIO kvalitě, které neobsahují chemii (pesticidy, těžké kovy), neboť jsou vypěstovány v ekologickém zemědělství.
Chuť čerstvého manga díky lyofilizaci
Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává uchována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovoci chutnají lyofilizované plody jako čerstvé!
BrainPedia.cz - místo nabité informacemi!
Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.
,
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
1538 kJ / 363 kcal |
Tuky |
0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,3 g |
Sacharidy |
82 g |
- z toho cukry |
72 g |
Vláknina |
8,4 g |
Bílkoviny |
3 g |
Sůl |
<0,01 g |
Naše mango má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU.
Složení: 100% BIO lyofilizované mango
Původ: Srí Lanka
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 45 g