Původní korejská receptura
Kimchi je kvašené zelí, které tvoří základ korejské kuchyně. Kromě zelí obsahuje zázvor, ředkev, chilli, česnek, cibuli a mořskou sůl. Díky této kombinaci má svou charakteristickou kyselou a lehce pikantní chuť.
Jen 30 g denně pro střevní mikrobiom!
Kimchi je díky svému procesu zpracování pomocí fermentace ideální potravinou pro náš střevní mikrobiom a řadí se tak mezi nejzdravější potraviny vůbec. Je bohaté na enzymy a díky tomu i snadno stravitelné.
Přínosy pro zdraví gastrointestinálního traktu
Během fermentačního procesu dochází za pomoci enzymů k mléčnému kvašení a tím i ke zvýšení počtu probiotických bakterií. Díky tomu je kimchi prospěšné pro trávicí trakt a zachovává si vitamíny a minerály. Dopřejte si 30 g denně jako součást vyvážené stravy.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
118 kJ / 28 kcal |
Tuky |
0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 g |
Sacharidy |
5,9 g |
- z toho cukry |
1,6 g |
Vláknina |
2,1 g |
Bílkoviny |
1,2 g |
Sůl |
0,89 g |
Složení: Čínské zelí, tuřín, mrkev, cibule, pórek, paprika (sušený), zázvor (sušený), česnek (sušený), chilli (sušené), voda, sůl, cukr, „bacillus coagulans“, antioxidant: kyselina askorbová.
Skladování: Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 10 dnů. Přírodní zdroj chloridů, který podporuje normální trávení tvorbou kyseliny chlorovodíkové v žaludku. Dopřejte si 30 g denně jako součást vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
Původ: Portugalsko
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Hmotnost: 320 g, čistá hmotnost 240 g