⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-3 pracovní dny 🚚⭐

Blanxart Tmavá 74 % - Bez cukru

Kód: 4209
180 Kč 160,71 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Tato hořká čokoládová tabulka je slazena stévií, extraktem z rostliny stévie, který je 200-300krát sladší než cukr a neobsahuje žádné kalorie. Navíc tabulka obsahuje maltitol a přírodní vanilku jako sladidla a aroma. Kakao pro tuto tabulku pochází z různých plantáží v Ghaně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato hořká čokoládová tabulka je slazena stévií, extraktem z rostliny stévie, který je 200-300krát sladší než cukr a neobsahuje žádné kalorie. Navíc tabulka obsahuje maltitol a přírodní vanilku jako sladidla a aroma. Kakao pro tuto tabulku pochází z různých plantáží v Ghaně.

Složení: kakao, kakaové máslo, nutriční vláknina (dextrin, inulin, fruktóza), nízkotučný kakaový prášek, emulgátor: sójový lecitin, sladidlo: maltitol, glykosid steviolu, přírodní vanilkové aroma.

Obsahuje sóju.

Může obsahovat stopy mléka, ořechů, arašídů a sezamu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tmavé čokolády
Hmotnost: 0.1 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez cukru
Procento kakaa: 74
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.