Clicky

BF
DE

GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g

Levně GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g

GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g

249 Kč

GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku 980 g je v e-shopu Grizly v kategorii gRIZLY Sweets za cenu 249 Kč. Všechny gRIZLY Sweets koupíte online v internetovém obchodě Grizly, kde máme další zboží od značky GRIZLY.

Kategorie: GRIZLY Sweets
Značka:GRIZLY

GRIZLY Sweets Směs na mramorovou bábovku bez lepku, se sníženým obsahem cukru 980 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, prášek do pečiva, citronová kůra, vanilka. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 1 sáček, ve kterém ještě najdete v odděleném pytlíčku kakao. Základem směsi na mramorovou bábovku je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem a mlékem) a následné pečení. Hotová bábovka chutná domácky a poctivě. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu bábovky potřebujete tyto tekuté suroviny: 3 vejce 100 ml oleje 350 ml mléka Obsah sáčku č.1 vsypte do větší mísy a přidejte olej, mléko a vejce. Vše důkladně promíchejte. Polovinu hmoty přelijte do menší misky a přisypte kakao (sáček č.2). Do vymazané a vysypané formy nalijte nejdříve světlou a poté tmavou hmotu. Pečte na 160 °C (horní a spodní ohřev) cca 1 hodinu. Nechte ve formě vychladnout a teprve poté vyklopte. GRIZLY Tip: Bábovka chutná skvěle také ve spojení se šlehačkou nebo lehce oslazenou zakysanou smetanou. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Připravte si během chviličky těsto na domácí, bezlepkovou bábovku se sníženým obsahem cukru. Na výsledném domácím moučníku si pochutnáte nejen u nedělní kávy.

Obchod Grizly
Kategorie GRIZLY Sweets
Značka GRIZLY

Podobné zboží