Kari lístky se vyznačují intenzivním kořeněným aroma s citrusovým nádechem a mají příjemnou citronovou chuť, která je mírně natrpklá.
Skladem už jen 3 - 5 kusů Zítra odešleme, u vás ve čtvrtek 2. 5.
Kari lístky jsou stejně důležité pro asijskou kuchyni jako bobkový list pro evropskou. Sušené kari lístky jsou obvykle to první, co se přidá do trochy horkého rozpáleného oleje, ve kterém se bude připravovat daný pokrm, jejich vůně a chuť jsou nezaměnitelné.
Především v pokrmech typických pro jižní Indii a Sri Lanku a to především do rybího kari anebo kari s kokosovým mlékem.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Balení obsahuje 20 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.