Složení produktu
Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, zahušťovadlo: guarová guma a E464, sůl, přírodní aroma. Může obsahovat stopy hořčice a sóji.Bez lepku, pšeničného škrobu, mléka a vejce.
Nutriční hodnoty na 100 g:Energetická hodnota 345 Kcal/1463 kJ. Sacharidy 83,9 g z toho cukry 1,2 g, Tuky 0,1 g z toho nasycené 0,1 g, Vláknina 2,8 g, Bílkoviny 0,6 g, Sůl 0,4 g.
Jak se používá
Recept na marmeládový koláč
- Ingredience: 450 g Mix per Dolci - směs na přípravu koláčů bez lepku, 220 g másla, 200 g cukru, 2 celá vejce, nastrouhaná kůra z poloviny citronu, 200 g bezlepkového džemu.
- Postup: Smíchejte máslo a cukr, přidejte mix a promíchejte rukama. Přidejte vejce a nastrouhanou citronovou kůru. Vytvarujte do tvaru koule, zabalte do fólie a dejte na půl hodiny do lednice. Položte těsto na pečící papír, rovnoměrně jej rozprostřete a položte jej do formy na koláč. Završte požadovanou marmeládou a pečte v troubě na 160°C 45 minut.
Recept na Fitness vafle s arašídovým krémem
- Ingredience: (6 porcí) 280 g, bílého jogurtu 2 vejce, 30 g čokoládového proteinu, 15 g kakaa holandského typu, 30 g slunečnicového oleje, 50 g bezlepkové směsi na koláče Mix per Dolci od Nutrifree,1/2 prášku do pečiva.
- Ingredience na krém: 1 lžíce arašídového másla 2 lžíce měkkého tvarohu
- Postup: V míse si smícháme bílý jogurt a žloutky. Bílky dáme stranou, později z nich vyšleháme sníh. Do jogurtu zašleháme slunečnicový olej. Pak vmícháme protein, kakao, prášek do pečiva a bezlepkovou směs. Nakonec vyšleháme bílky a do těsta je velmi opatrně vmícháme. Spíš jen překládáme. Do rozpáleného vaflovače dáme tak tři lžíce těsta a zavřeme. Pečeme každou vafli tak 3 minuty. Čas pečení a množství těsta se může lišit podle vašeho vaflovač Na krém si společně vyšleháme arašídové máslo s tvarohem. Hotové vafle zdobíme krémem a kousky banánů.
- Tip: Místo arašídového krému a banánu, můžete doplnit vším, co vám chutná, třeba javorovým sirupem nebo horkými malinami.
Množství v balení
Balení obsahuje 1000 g.
Skladování
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.