Lékárna.cz

LAUBEN Topinkovač 1500BC

LAUBEN Topinkovač 1500BC LAUBEN Topinkovač 1500BC

Doprava zdarma

Topinkovač na 4 topinky s regulací opékání, opětovný ohřevem a rozmrazováním.

Více informací

Skladem už jen 1 - 2 kusy Pozítří odešleme, u vás v úterý 30. 4.

1 659 Kč
Doprava domů od 59 Kč 97 % spokojených zákazníků

Potřebuji poradit

1 659 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

LAUBEN Topinkovač 1500BC

Díky tomuto topinkovači lze připravit snídani až pro čtyři osoby najednou. Zvolit můžete z 6 stupňů intenzity opékání, dále je k dispozici funkce pro rozmrazování pečiva či funkce opětovného ohřátí. Pokud se vám zdá, že se toast připéká, stačí využít funkce okamžitého manuálního ukončení opékání.

Výhody produktu

  • 6 stupňů opékání.
  • Opětovný ohřev.
  • Rozmrazování.
  • Tlačítko okamžitého ukončení.
  • Možnost regulace intenzity opékání.

Technické parametry

  • Příkon: 220 V, 50/60 HZ
  • Výkon: 1500 W
  • Stupně opečení: 6
  • Rozmrazování: ano
  • Ohřívání: ano
  • Ohřívací mřížka: 2x
  • Manuální okamžité ukončení opékání: ano
  • Odnímatelný tác na drobky: 2x
  • Prostor na ukládání kabelu: ano
  • Délka přívodního kabelu: 100 cm
  • Funkce: 6 stupňů intenzity, okamžité manuální ukončení, rozmrazování
    opětovné ohřátí

Doporučené použití

Před připojením topinkovače k síťové zásuvce, zkontrolujte, zda napětí uvedené na spotřebiči odpovídá napětí v síti u vás doma. Pokud tomu tak není, nepoužívejte spotřebič. Produkt připojujte pouze k řádně uzemněné zásuvce.

Důležitá upozornění

Před používáním tohoto topinkovače byste měli pečlivě přečíst a dále dodržovat základní bezpečnostní opatření.

Množství v balení

Balení obsahuje 1x topinkovač, 2x ohřívací mřížka na pečivo.

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Kód výrobku:
497951
Kód EAN:
4260645681033
Držitel rozhodnutí:
LAUBEN Topinkovač 1500BC můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.