Přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 30. 4.
Kuzu je výborné zahušťovadlo, které nezmění chuť připravovaných jídel např. polévek a omáček. Může se také použít do různých pudingů, dezertů. Kuzu se při zahušťování smíchá s potřebným množstvím studené vody a vleje se do připravovaného pokrmu. Nevaří se. Můžeme z něj také připravit nápoj: dospělý 1 lžíci rozmícháme v hrnku studené vody, po rozmíchání dáme cca 1 lžíčku umepasty a přivedeme do varu a ochutíme cca 2 kapky sojové omáčky. Po dosáhnutí varu vypneme. Nápoj se pije teplý 1 až 2 denně.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 50 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.