Anton Kaapl Kdoulovice 47% 0,5l

Kuba doporučuje Exkluzivně u nás
Značka: Anton Kaapl
679 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024

Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Anton Kaapl Kdoulovice 47% 0,5l

Kdoulovice jsou téměr vždy silně aromatické. Kdoulovice jsou téměr vždy chuťově nezapomenutelné. Ne vždy se ovšem povedou takto!

Tento destilát je doslova kdoulovým kocertem. Zaposlouchejte se do symfonie, kterou rozehrává toto pozdní ovoce pod dirigentskou taktovkou palírny Anton Kaapl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kdoulovice
Obsah alkoholu (%): 47
Obsah balení (l): 0,5
Region: Jihočeský kraj
Region sklizně: Srbsko

Košt

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AD Avatar autora | 18.2.2024
Kvalitní kdoulovice. Jak je uvedeno ve videorecenzi, vůni i pro kdoulovice typickou chuť bezesporu má. Pokud si ale vzpomínám na kdoulovici z lihovaru Poněšice, tak Poněšická kdoulovice byla ve vůni a chuti i při pouhých 40% ještě výraznější. Je to hodně o vkusu zákazníka, někdo nemusí možná až výrazně "převoněné" a na chuti až příliš intenzivní destiláty, někomu vyhovují. Tato kdoulovice je skvělá, v intenzitě vůni a chuti tak akorát.
5
LM Avatar autora | 8.2.2024
Úžasná vůně, jemná chuť

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1080x300_3

Anton Kaapl (1884 – 1948) založil rodinnou tradici pálení ovocných destilátů. Byl palič, válečný veterán Velké války, starosta obce Jílovice a příslušník jednoho z nejstarších rodů žijících v obci. V Jílovicích (Gilowitz) žije rodina minimálně od roku 1658.

Rodinný lihovar v Jílovicích vznikl na základě dlouholetých zkušeností s pěstitelským pálením. Pálí dle neustále inovovaných rodinných receptur a technologických postupů. Ovoce vybírá osobně rodina Káplova u nejlepších evropských sadařů. Vybírají jen ty nezralejší a nejšťavnatější plody. Destiláty ředí měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve.

Vybrané ovoce, pečlivě řízený proces kvašení, několikastupňová destilace a stárnutí alkoholu. To tvoří pro mlsné jazyky výjimečnou dobrotu.