Tyto jednorázové rukavice jsou nejen svěží a ohromující s jejich jedinečným perleťovým vzhledem, ale také nabízejí vnitřní pohodlí a vnější ochranu pro vaše ruce. Fancy rukavice zastupují nejen krásu, ale také funkčnost a praktičnost. Pokud hledáte jedinečné a zároveň užitečné rukavice, jsou pro vás tou pravou volbou. Ať už jste profesionál v kosmetickém průmyslu, vaříte, pečete nebo jste ve zdravotnickém odvětví, tyto perleťové rukavice vás nezklamou. Mikrozdrsněné konečky prstů pro zajištění lepší manipulace s nástroji. Prsty s texturou poskytují lepší přilnavost, zejména při práci ve vlhkých nebo mastných podmínkách. 100% ochrana před bakteriemi, plísněmi a viry.
Vlastnosti:
- odolné vůči řadě chemikálií, virů a bakterií či mechanickému poškození
- pevné, praktické, příjemné k pokožce
- nabízí vysokou citlivost při doteku, vhodné pro použití s dotykovými displeji bez nutnosti sundání rukavic
- jednorázové, nesterilní
- bez pudru, hypoalergenní
- s manžetou (rolovaný okraj)
- texturované konečky prstů pro lepší úchop
- univerzální tvar: bez rozlišení pravé a levé ruky
- materiál: syntetický nitril, neobsahují latex a latexový protein (vhodné pro alergiky)
- síla materiálu: prsty: 0,11 ±0,03; dlaň: 0,07 ±0,03; manžeta: 0,08 ±0,03
- AQL = 1,5 (Přípustné % rukavic v balení, které mohou mít vadu)
- schváleno pro styk a práci s potravinami
Oblasti použití:
Vhodné do kosmetických, kadeřnických a tetovacích studií, potravinářství, gastronomie, úklidových služeb, zdravotnictví, a také na domácí práce.
Certifikace a normy:
Symbol |
Standardy/Testovací metody |
Podmínky a požadavky |
|
EN420
|
Ochranné rukavice - obecné požadavky na nezávadnost, pohodlí a účinnost jednorázových rukavic
|
|
EN455-1
EN455-2
EN455-3
EN455-4
|
Zkouška nepropustnosti - stupeň bariérové ochrany jednorázových rukavic.
Fyzikální vlastnosti - např. pevnost a rozměr.
Biologické hodnocení.
Stanovení skladovatelnosti - musí vyhovovat až do doby uplynutí trvanlivosti.
|
|
EN ISO 374 1-4
|
Stanovení odolnosti proti průniku chemikálií.
|
|
EN ISO 374-5:VIRUS
|
Stanovení odolnosti proti průniku mikroorganismů (bakterie, houby a viry).
|
|
EN 1186
|
Bezpečné pro styk s potravinami.
|