Clicky

BF
DE

Coffeespot Brazílie FAZENDA SAO SILVESTRE Množství: 1000 g

Levně Coffeespot Brazílie FAZENDA SAO SILVESTRE Množství: 1000 g

Coffeespot Brazílie FAZENDA SAO SILVESTRE Množství: 1000 g

840,00 Kč

Coffeespot Brazílie FAZENDA SAO SILVESTRE Množství: 1000 g je v e-shopu Nutsman v kategorii Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy za cenu 840,00 Kč. Všechny Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy koupíte online v internetovém obchodě Nutsman, kde máme další zboží od značky .

Detailní popis produktu Představujeme vám kávu Fazenda São Silvestre, skutečný poklad z brazilského Cerrado Mineiro, který je známý pro své ideální podmínky pro pěstování kávy. Tato káva je výsledkem stoleté tradice a vášně rodiny Andrade, jedné z nejstarších rodin pěstujících kávu v Brazílii. Chuť karamel, perník, lískové oříšky Druh 100% Arabica Stupeň pražení 4 - Intenzivní Kyselost Nízká Země původu Brazilská káva Metoda zpracování Pulped Natural Odrůda kávy Yellow Catuaí, Red Catuaí, Yellow Bourbon and Yellow Icatú Nadmořská výška 1250m O kávě Káva Fazenda São Silvestre vyniká svým bohatým a vyváženým profilem. Smetanová chuť karamelu, perníku, lískových oříšků a mléčné čokolády vás okamžitě pohltí. Tato káva je ideální pro milovníky plného těla s nízkou kyselostí a intenzivními sladkými tóny. Káva pochází od rodiny Andrade, která je jednou z nejstarších rodin pěstujících kávu v oblasti Cerrado Mineiro v brazilském státě Minas Gerais. Bratři Ismael a Eduardo Andradeovi již více než sto let produkují kávu s vášní a respektem k životnímu prostředí a lidem. Na začátku 90. let se rozhodli rozšířit výrobu, zvýšit objem a kvalitu produkce a získali farmu São Silvestre v Serra do Salitre, která je rovněž součástí Cerrado Mineiro - stát Minas Gerais. Farma a její terroir se nacházejí v nadmořské výšce 1100-1220 metrů, s dokonale vyváženým obdobím dešťů a sucha. Kávy jsou vybírány podle kvality a odrůdy Yellow Catuaí, Red Catuaí, Yellow Bourbon and Yellow Icatú a musí splňovat soubor kvalitativních kritérií. Cupping skóre pro tento výběr leží mezi 83,5 Klíčovými vlastnostmi této kávy pěstované v sopečné půdě jsou vyváženost, sladkost s jemnou kyselinkou a dochutí peckovin. Jak připravit kávu Brazílie Fazenda Sao Silvestre pulped natural Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou).   Jak kávu pražíme Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek. Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum. Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné. Nakouknout do pražírny Jak kávu skladovat Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají. Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Podobné zboží