Clicky

BF
DE

Coffeespot Kolumbie La Florida Excelso Množství: 1000 g

Levně Coffeespot Kolumbie La Florida Excelso Množství: 1000 g

Coffeespot Kolumbie La Florida Excelso Množství: 1000 g

589,00 Kč

Coffeespot Kolumbie La Florida Excelso Množství: 1000 g je v e-shopu Nutsman v kategorii Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy za cenu 589,00 Kč. Všechny Čerstvá káva, kávoviny a náhražky kávy koupíte online v internetovém obchodě Nutsman, kde máme další zboží od značky Coffeespot.

Značka:Coffeespot

Detailní popis produktu Vulkanická půda v kolumbijském pohoří dává místní kávě výtečnou chuť. První kávovníky přinesl do Kolumbie jistý duchovní z Malých Antil přes Venezuelu. Dnes je Kolumbie druhým největším producentem kávy na světě. Chuť Plné tělo, švestky a čokoláda s vinnou dochutí Druh 100% Arabica Stupeň pražení 3 - Středně intenzivní Kyselost Střední Země původu Kolumbie káva Metoda zpracování Mokrá Odrůda kávy Caturra Nadmořská výška 1700m Kolumbijská káva patří mezi čisté odrůdové kávy, které se prodávají pod tímto označením po celém světě. Káva se pěstuje na svazích andských hor ve třech pásmech. Díky rozdílnosti klimatu se dá káva sklízet téměř po celý rok, protože plody kávovníku dozrávají v různou dobu. Kolumbijská káva má jedno z nejsilnějších aroma. Zrno je jemné a uhlazené, nápoj je ovocně vonící s velmi bohatou, smetanovou chutí a decentní kyselostí. Nejznámější k dostání je právě Excelso nebo Supremo. Jak připravit kávu Kolumbie La Florida Excelso? Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou).   Jak kávu pražíme Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek. Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum. Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné. Nakouknout do pražírny Jak kávu skladovat Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají. Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Podobné zboží