Složení: Glukózový sirup, cukr, želatiny, kyseliny: kyselina citronová, kyselina mléčná, želirující látka: pektin, aroma, potravinová barviva (kurkuma, paprika), barviva: karmíny, kurkumin patentní modř V, rostlinný olej (kokosový olej, olej z palmových jader), leštící látky: včelí vosk (bílý a žlutý), karnaubský vosk
Skladování: Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.
Země původu: Německo
O gumových sladkostech
Základem "gumových" bonbónů je želatina. Ta je zdrojem kolagenu, který je základní stavební jednotkou pro vznik pojivové tkáně zejména pohybového aparátu - chrupavek, kostí, ale i vlasů, nehtů, pokožky. Avšak pozor! Obsah kolagenu není tak vysoký, aby měly želatinové bonbony na lidský organismus tolik potřebný účinek.