🔥🛒📦 Celý DUBEN doprava ZDARMA s dopravcem PPL. 📦🛒🔥

Workshopy s Remoskou

5.2.2024 Štramberské uši 

30.3.2024 Pletený mazanec a perníčky

9.5.2024 Valašské frgály

18.5.2024 Brunch s Terkou z Masterchefa

Termín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Vyprodáno K dispozici K dispozici K dispozici Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: KURZW1 KURZW2 KURZW4 KURZW3 Zvolte variantu
200 Kč 300 Kč 300 Kč 300 Kč od 200 Kč
remoska family

Remoska Family

Nákupem získáte kuchtíků do věrnostního programu

Oficiální e-shop výrobce

Oficiální e-shop výrobce

Tradiční český výrobek

Tradiční český výrobek

Rychlé vyřízení reklamací

Rychlé vyřízení reklamací

Veškeré zboží máme skladem

Veškeré zboží máme skladem

Workshopy jsou určeny pro širokou veřejnost a všechny věkové kategorie, děti do 15 let v doprovodu dospělých osob. Přijít můžete kdykoliv v daném časovém rozmezí, příprava daného pokrmu trvá většinou od 30 do 60 minut. Jednotlivé recepty máme pro účastníky předpřipravené, abychom nemuseli čekat např. na kynutí těsta a mohli se rovnou věnovat tvoření. Hotové výrobky si účastníci odnášejí domů. 

 

Pondělí 5.2.2024, 14:30 - 17:30, Štramberské uši v Remosce

Recept na lahodné pečivo ve tvaru uší se v našem kraji dědí z generace na generaci. Tajemství nezaměnitelné chuti a vůně uší tkví především v přesném poměru několika druhů čerstvě namletého koření. Na našem workshopu si ukážeme pečení uší v pečicích mísách od Remosky a namícháme si koření podle rodinného receptu zkušené pekařky ze Štramberku.

 

Sobota 30.3.2024, 13:00 - 17:30, Pletený mazanec a zdobení velikonočních perníčků

Na bílou sobotu se tradičně pečou mazance. Přijďte si ten svůj upéct k nám do Remosky. A jestli si zvolíte tradiční hladký bochník, nebo si s námi troufnete na pletený, to už necháme na vás. Zatímco se mazance budou péct, nazdobíme si perníčky pro koledníky. 

 

Čtvrtek 9.5.2024, 14:00 - 17:30, Valašské frgály

Tvarohový, makový, povidlový, nebo třeba borůvkový? Každý účastník si připraví a naplní koláč dle vlastní chuti a fantazie. 

 

Sobota 18.5.2024, 9:00 - 12:30, Brunch s Terkou z Masterchefa

Přijďte si připravit dokonalé lívanečky nebo vejce Benedikt pod dohledem Terezy Hybšové, finalistky soutěže Masterchef Česko 2022. Třetí květnové sobotní dopoledne se ponese ve znamení dobrého jídla a pohodové atmosféry.

 

Co vše je v ceně? 

V ceně každého workshopu jsou veškeré suroviny k přípravě daného pokrmu a tištěný recept. Drobné občerstvení (káva, čaj, pitný režim), zapůjčení kuchařského vybavení a zástěry jsou u nás samozřejmostí. Cena je za jednu osobu/jeden výrobek.

Místo konání:

Remoska® Kitchen, Kopřivnice – Průmyslový park 303 - Vlčovice. 

Pro změnu rezervace a případné další dotazy nás prosím kontaktujte telefonicky: +420 602 163 966, nebo na e-mail: bordovska@remoska.cz 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: