Kurz: Maso a steaky na grilu
Přijďte se k nám dozvědět vše, co vás zajímá ohledně přípravy masa. Od výběru masa, přes zpracování až po ochutnání různých druhů masa připraveného na grilu nebo na pánvi.
Remoska Family
Nákupem získáte kuchtíků do věrnostního programu
Oficiální e-shop výrobce
Tradiční český výrobek
Rychlé vyřízení reklamací
Veškeré zboží máme skladem
Milujete maso a vše s ním spojené? Přijďte k nám na kurz a posuňte své kuchařské umění o level výš. Dozvíte se spoustu informací o samotném výběru masa, z jakého masa připravit různé druhy pokrmů a čeho se při výběru i přípravě masa vyvarovat. Jaké zvolit přílohy k masu, jak ochutit tatarák a mnoho dalšího se naučíte, pokud se zúčastníte našeho kurzu v Remoska® Kitchen.
Všichni účastníci obdrží na konci kurzu Certifikát o absolvování.
„Z jakého masa je nejlepší steak a jak dlouho ho mám na tom grilu nechat? Kdy maso osolit, aby si uchovalo šťavnatost a jak je to vlastně s marinováním?“ Nejen tyto otázky vám zodpoví a přípravou kompletního masového menu vás provede šéfkuchař a grill master František Halamíček.
Jaký je program kurzu?
- Abychom nezahládli, nachystáme si předkrm - tatarský biftek
- Připravíme si přílohy k masu tak, aby chutě dokonale ladily. Ukážeme si, které přílohy získají jedinečnou chuť díky pečení v remosce.
- Hlavním hřebem odpoledne/večera bude příprava masa na steaky. Naučíme se očistit a zpracovat několik druhů masa, které si poté připravíme na venkovním grilu. V případě velmi nepříznivého počasí budeme steaky připravovat vevnitř, na pánvi.
Co vše je v ceně kurzu?
- Veškeré suroviny, zapůjčení potřebného kuchyňského vybavení včetně zástěry
- Pitný režim během kurzu (nealko, pivo, víno, případně teplé nápoje – káva, čaj)
- Jako dárek od nás každý účastník získá slevu 20%na sortiment zn. Remoska®
Je možné zakoupit účast na kurzu jako dárek?
Samozřejmě. Po zaplacení objednávky Vám na e-mail přijde poukaz v elektronické podobě. Poukaz jednoduše vytisknete a darujete.
Místo konání kurzu:
Remoska® Kitchen, Kopřivnice – Průmyslový park 303 - Vlčovice.
Pro rezervaci nebo změnu termínu nás prosím kontaktujte telefonicky: +420 602 163 966, nebo na e-mail: bordovska@remoska.cz
Nákupem kurzu prohlašuji, že jsem se seznámil/a a souhlasím s níže uvedenými podmínkami:
Kulinářské kurzy - podmínky
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kurzy vaření |
---|---|
Termín kurzu: | Duben, Květen, Červenec, Srpen, Červen |
Typ kurzu: | Maso a steaky, ryby |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.