Clicky

BF
DE

Borůvky lyofilizované prášek váha 100g

Levně Borůvky lyofilizované prášek váha 100g

Borůvky lyofilizované prášek váha 100g

219 Kč

Borůvky lyofilizované prášek váha 100g je v e-shopu SvětPlodů v kategorii vaření a pečení za cenu 219 Kč. Všechny vaření a pečení koupíte online v internetovém obchodě SvětPlodů, kde máme další zboží od značky Svět plodů.

Kategorie: Vaření a pečení
Značka:Svět plodů

Borůvky lyofilizované prášekInformace o produktuVzali jsme lyofilizované kanadské borůvky a rozemleli je na jemný prášek. Ten je plný intenzivní borůvkové chuti i vitamínů a minerálů, které díky šetrnému sušení mrazem zůstaly zachovány. Má skvělé barvící schopnosti. Vašim cukrářským krémům dodá fialovou barvu i borůvkovou chuť. Na rozdíl od čerstvých borůvek však nezmění jejich konzistenci. Prášek se skvěle vyjímá také v jogurtech a smoothies. Vychutnejte si stejnou kvalitu v zimě i v létě! TOP informace o práškuPrášek z mrazem sušeného ovoce je skvělým přírodním barvivem.Působí jako přírodní antioxidant.Je bohatý na železo a draslík.Draslík přispívá normální činnosti svalů a nervové soustavy.Železo přispívá normální funkci imunitního systému a tvorbě červených krvinek.Díky lyofilizaci jsou v prášku téměř stejné živiny jako v čerstvých borůvkách.Poznámka nákupčího„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení takového produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 gramů ovoce vzali a rozmixovali jej na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 gramů čistého ovocného prachu se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti nebo ochutit krém do dortu tak, aby vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se na rozdíl od ovocných šťáv a pyré.“ „Ovocné prášky mají stejné živiny jako čerstvé ovoce.“ Jak se borůvky suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se borůvky melou na jemný prášek.

Obchod SvětPlodů
Kategorie Vaření a pečení
Značka Svět plodů

Podobné zboží