Clicky

BF
DE

Borůvky lyofilizované Wild váha 100g

Levně Borůvky lyofilizované Wild váha 100g

Borůvky lyofilizované Wild váha 100g

219 Kč

Borůvky lyofilizované Wild váha 100g je v e-shopu SvětPlodů v kategorii mrazem sušené ovoce za cenu 219 Kč. Všechny mrazem sušené ovoce koupíte online v internetovém obchodě SvětPlodů, kde máme další zboží od značky Svět plodů.

Značka:Svět plodů

Borůvky lyofilizované WildInformace o produktuTentokrát jsme nemuseli za kvalitní surovinou cestovat daleko. V sousedním Polsku jsme totiž našli to, co jsme hledali. Divoké sladké borůvky, které na rozdíl od klasických rostou v lese. Od polských sousedů odebíráme borůvky, které jsou krásné na pohled, sladké a zároveň dozrálé bez použití urychlovačů, steroidů nebo pesticidů. Pro lyofilizaci musí být kvalita suroviny 100%, aby i po ní chutnala surovina přesně tak, jak v čerstvém stavu. Díky tomu si tak můžete dát kvalitní borůvky během celého roku, tedy i mimo sezónu.TOP informace o lyofilizovaných borůvkáchVšechny živiny a vitamíny jsou zachovány.Borůvky působí jako přírodní antioxidant.Mají příjemnou křupavou konzistenci.Před zmrazením byly pečlivě dozrálé, takže chutnají jako domácí.Skladování je jednodušší než u čerstvých, skladují se při pokojové teplotě.Poznámka nákupčího„Polské borůvky nabízíme kvůli lepší dostupnosti v porovnání s českými. Nejsou o nic méně kvalitní, jedná se o lesní borůvky divoce rostoucí, bez chemických postřiků, pesticidů či hnojiv. Země původu vás tak nemusí děsit, na kvalitu jsme si posvítili. Polsko nabízí stabilnější zásobování, máme tak kontrakt na celý rok a garantujeme jejich dostupnost. Kontrakt se uzavírá rok dopředu před samotnou sklizní a po lyofilizaci v Německu putují rovnou k nám na sklad.“Jak se borůvky suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Podobné zboží