Clicky

BF
DE

Coco smoothie jahoda váha 100g

Levně Coco smoothie jahoda váha 100g

Coco smoothie jahoda váha 100g

179 Kč

Coco smoothie jahoda váha 100g je v e-shopu SvětPlodů v kategorii mrazem sušené ovoce za cenu 179 Kč. Všechny mrazem sušené ovoce koupíte online v internetovém obchodě SvětPlodů, kde máme další zboží od značky Svět plodů.

Značka:Svět plodů

Coco smoothie jahodaInformace o produktuJahody ještě lepší jako z babiččiny zahrádky? Ochutnej jahodové smoothie a uvidíš ten nářez! Coco smoothie s příchutí jahod ale není jen tak ledajaké smoothie. Žádné mixování či odšťavňování Tě s ním nečeká. Má podobu šťavnatých čtverečků, které můžeš zobat přímo ze sáčku. O tom, že tato potravina je naprostá pecka, svědčí i její složení. Jahodové smoothie obsahuje pouze lyofilizované smoothie kousky – jahody, kokosové mléko a nic navíc. Jahodové čtverečky si zamilují nejen dospělí, ale zejména děti. Smoothie je bez přidaného cukru. Nemusíte mít však obavy, že toto jídlo nebude dostatečně sladké. Právě naopak! Jeho slaďoučká chuť si děti ihned získá. Rázem zapomenou na nezdravé bonbóny. Jahodové smoothie je vynikající cestou, jak děti naučit mlsat zdravě. Jahodové smoothie kousky v puse zlehka křupnou a pak se jejich jahodová chuť rozplyne na jazyku jako obláček. Ve škole, v práci či na výletě také oceníte, že toto jídlo nelepí a nešpiní ruce. Smoothie si můžete zabalit do Sváčonosiče a mít tak tuhle zdravou dobrotu vždy po ruce. Tak neváhejte a užívejte si chuť čerstvě natrhaných jahod nejen v létě, ale po celý rok.TOP informace o Coco smoothie s příchutí jahodChuť čerstvých jahod.Zdravá svačinka do školy i do práce.Bez přidaného cukru a jiných aditiv.Připravené k okamžité konzumaci.Křupavé, šťavnaté, vláčné.Jak se smoothie suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Podobné zboží