Clicky

BF
DE

Káva Smrťák (Směs robusta) - "EXTRA SILNÁ A CHUTNÁ" 200 g MLETÁ: Mletí na domácí espresso kávovar a zalévání - turka (jemné)

Levně Káva Smrťák (Směs robusta) - "EXTRA SILNÁ A CHUTNÁ" 200 g MLETÁ: Mletí na domácí espresso kávovar a zalévání - turka (jemné)

Káva Smrťák (Směs robusta) - "EXTRA SILNÁ A CHUTNÁ" 200 g MLETÁ: Mletí na domácí espresso kávovar a zalévání - turka (jemné)

189 Kč

Káva Smrťák (Směs robusta) - "EXTRA SILNÁ A CHUTNÁ" 200 g MLETÁ: Mletí na domácí espresso kávovar a zalévání - turka (jemné) je v e-shopu Zlatezrnko v kategorii káva za cenu 189 Kč. Všechny káva koupíte online v internetovém obchodě Zlatezrnko, kde máme další zboží od značky .

Kategorie: Káva

Káva Smrťák je středně-tmavě pražená směs 100% robusty s vyšším obsahem kofeinu, intenzivní hořké chuti, s tóny hořké čokolády. Ocenění : Vítěz bronzové medaile na International Taste Awards 2020 v kategorii espresso. Původ : Káva Smrťák je směs 6 až 7 káv s původem, 100% robusta. Původ hlavní složky: Vietnam. Každá směs Zlaté Zrnko je výsledným souzněním chutí káv z nichž je složena a je namíchána podle chutí lidí. Směsi Zlaté Zrnko míchají italští odborníci v laboratořích přímo v přístavu. Míchají se z různých zdrojů tak, aby každý měsíc, každý rok měli stejnou výslednou chuť. Pražení : stupeň 6 (1 – velmi světlé, 2 – světlé, 3 světlé / střední, 4 – střední, 5 – střední, 6 – střední / tmavé, 7 – tmavé, 8 – velmi tmavé), křivka pražení na espresso, víc informací o pražení zde Použití : espresso Mletí : střední / středně tvrdé zrno Naše zkušenost : Káva Smrťák nás už na první pokus natolik pozitivní nabudila a zachutnala, že jsme ji nemohli nazvat jinak, abychom ji mohli s rozumnou výstrahou a špetkou provokativnosti nabídnout všem milovníkům silných káv. Balíčky poznej : kávu Smrťák najdete i v balíčku kávy: Poznej 5 káv na velmi hořké espresso 1000g (Hamlet, Otello, Smrťák, Kuba, Oliver) Dobrá rada : Každou kávu si nejlépe vychutnáte při správném umletí. Káva Smrťák vyžaduje středně hrubé mletí, na stupnici od 1 do 10 (1 nejjemnější, 10 nejhrubší) zhruba stupeň 3-4, závisí to na typu mlýnku a jeho opotřebení. V espresso automatech doporučujeme nastavit mlýnek na nejjemnější mletí a pouze v případě, že káva teče pomalu použít hrubší stupeň mletí. Každou zrnkovou kávu si nejlépe vychutnáte li kávová zrna čerstvě pražené - nejlepší 2 týdny až dva měsíce po pražení (záleží od skladování surové a pražené kávy, při skladování surové kávy ve vakuu z farmy až do pražírny a správném zabalení po napražení si může i napražená káva zachovat čerstvost několik měsíců). Více o správné přípravě kávy naleznete na naší stránce Rady o kávě . Chuťový profil : Ovocnost: ○○○ Vyváženost: ○○○ Hořkost: ●●● Aroma: ● ○○ Intenzita: ●●● Dochuť: ●● ○ Kofein: ●●●

Obchod Zlaté Zrnko
Kategorie Káva

Podobné zboží