Clicky

BF
DE

Káva Zlaté Zrnko - Salvador - "MEDOVÝ" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé)

Levně Káva Zlaté Zrnko - Salvador - "MEDOVÝ" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé)

Káva Zlaté Zrnko - Salvador - "MEDOVÝ" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé)

229 Kč

Káva Zlaté Zrnko - Salvador - "MEDOVÝ" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé) je v e-shopu Zlatezrnko v kategorii káva za cenu 229 Kč. Všechny káva koupíte online v internetovém obchodě Zlatezrnko, kde máme další zboží od značky .

Kategorie: Káva

Káva Zlaté Zrnko - Salvador má chuť čokolády a jasmínu, nízkou kyselost zeleného jablka s dlouhou citrusovou dochutí. Intenzivní vůně čokolády a sladu. Plné a krémové tělo. Káva je zpracována medovou metodou, to znamená, že zrno je zaschlé s trochou kávové dužiny. Nejedná se o med podle kterého má název tato metoda zpracování kávovníkového zrna. Původ : Salvador je káva s původem zpracována medovou (honey) metodou. Kávy s jediným původem Zlaté Zrnko jsou vybírány odborníky na kvalitu a degustátory, proto získáváme ty nejzajímavější kávy z výjimečných kávových zemí a oblastí. Farmáři za tak výjimečnou kvalitu dostávají zaplaceno více než je běžné prostřednictvím Fairtrade. Pražení : stupeň 3 (1 – velmi světlé, 2 – světlé, 3 světlé / střední, 4 – střední, 5 – střední, 6 – střední / tmavé, 7 – tmavé, 8 – velmi tmavé), křivka pražení na espresso, víc informací o pražení zde Zpracování : honey metodou Použití : espresso Mletí : střední / středně tvrdé zrno Naše zkušenost : Káva Zlaté Zrnko - Salvador je velmi kvalitní káva s měnící se chutí kyselosti, karamelu až po hořkou čokoládu. Dobrá rada : Každou kávu si nejlépe vychutnáte při správném umletí. Káva Salvador vyžaduje středně jemné mletí, na stupnici od 1 do 10 (1 nejjemnější, 10 nejhrubší) zhruba stupeň 3-4, závisí to na typu mlýnku a jeho opotřebení. V espresso automatech doporučujeme nastavit mlýnek na nejjemnější mletí a pouze v případě, že káva teče pomalu použít hrubší stupeň mletí. Každou zrnkovou kávu si nejlépe vychutnáte li kávová zrna čerstvě pražené - nejlepší 2 týdny až dva měsíce po pražení (záleží od skladování surové a pražené kávy, při skladování surové kávy ve vakuu z farmy až do pražírny a správném zabalení po napražení si může i napražená káva zachovat čerstvost několik měsíců). Více o správné přípravě kávy naleznete na naší stránce Rady o kávě . Chuťový profil : Ovocnost: ● ○○ Sladkost: ●● ○ Hořkost: ● ○○ Aroma: ●● ○ Intenzita: ●●● Dochuť: ●●● Kofein: ●● ○

Obchod Zlaté Zrnko
Kategorie Káva

Podobné zboží