Clicky

BF
DE

Káva Zlaté Zrnko - Sudovice - "Z medoviny" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé)

Levně Káva Zlaté Zrnko - Sudovice - "Z medoviny" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé)

Káva Zlaté Zrnko - Sudovice - "Z medoviny" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé)

259 Kč

Káva Zlaté Zrnko - Sudovice - "Z medoviny" 200 g MLETÁ: Mletí na moku, filtr, aeropress, frenchpress (hrubé) je v e-shopu Zlatezrnko v kategorii káva za cenu 259 Kč. Všechny káva koupíte online v internetovém obchodě Zlatezrnko, kde máme další zboží od značky .

Kategorie: Káva

Káva Zlaté Zrnko - Sudovice "Z medoviny" - unikátní káva z Kolumbie, která dozrává v dubových sudech od medoviny, co přidává této jemně acidné kávě zajímavou příchuť likéru a medoviny. Speciální úprava: Sudovice "Z medoviny" před pražením zraje jeden měsíc v dubových sudech od medoviny. Původ: Sudovice "Z medoviny" je káva s původem, pochází z farmy Finca La Cabana, která se nachází 2050 m.n.m. v regionu Antioquia v Kolumbii. Kávy pocházející Zlaté Zrnko jsou vybírány odborníky na kvalitu a degustátory, proto získáváme ty nejzajímavější kávy z výjimečných kávových zemí a oblastí. Farmáři za tak výjimečnou kvalitu dostávají zaplaceno více než je běžné prostřednictvím Fairtrade. Zpracování: mokrou metodou Pražení: stupeň 3 (1 - velmi světlé, 2 - světlé, 3 světlé / střední, 4 - střední, 5 - střední, 6 - střední / tmavé, 7 - tmavé, 8 - velmi tmavé), křivka pražení na espresso, více informací o pražení Použití: espresso, moka, filtr Mletí: střední / středně tvrdé zrno Naše zkušenost: Káva Zlaté Zrnko - Sudovice "Z medoviny" je velmi zajímavá, lehce ovocná káva s příjemnou dochutí medoviny. Recept na filtrovanou kávu: Teplota vody: 90 ° C, Poměr použité kávy a nápoje: 1:15 (20g kávy, 300ml vody), Ideální délka přípravy: 3:30 Dobrá rada: Každou kávu si nejlépe vychutnáte při správném umletí. Káva Sudovice "Z medoviny" vyžaduje středně jemné mletí, na stupnici od 1 do 10 (1 nejjemnější, 10 nejhrubší) zhruba stupeň 3-4, závisí to na typu mlýnku a jeho opotřebení. V espresso automatech doporučujeme nastavit mlýnek na nejjemnější mletí a pouze v případě, že káva teče pomalu použít hrubší stupeň mletí. Každou zrnkovou kávu si nejlépe vychutnáte li kávová zrna čerstvě pražené - nejlepší 2 týdny až dva měsíce po pražení (záleží od skladování surové a pražené kávy, při skladování surové kávy ve vakuu z farmy až do pražírny a správném zabalení po napražení si může i napražená káva zachovat čerstvost několik měsíců). Více o správné přípravě kávy naleznete na naší stránce Rady o kávě. Pokud byste se rádi o kávě dozvěděli více, můžete navštívit naši Univerzitu kávy. Chuťový profil: Ovocnost: ●●● Sladkosť: ●●○ Hořkosť: ●●○ Aroma: ●●● Intenzita: ●●○ Dochuť: ●●○ Kofein: ●●○

Obchod Zlaté Zrnko
Kategorie Káva

Podobné zboží