Kurz: Maso a steaky na grilu Termín: Středa 26.6.2024, 15:00 - 19:30 hodin je v e-shopu Remoska v kategorii kurzy vaření za cenu 2 600 Kč. Všechny kurzy vaření koupíte online v internetovém obchodě Remoska, kde máme další zboží od značky .
Milujete maso a vše s ním spojené? Přijďte k nám na kurz a posuňte své kuchařské umění o level výš. Dozvíte se spoustu informací o samotném výběru masa, z jakého masa připravit různé druhy pokrmů a čeho se při výběru i přípravě masa vyvarovat. Jaké zvolit přílohy k masu, jak ochutit tatarák a mnoho dalšího se naučíte, pokud se zúčastníte našeho kurzu v Remoska® Kitchen.
Všichni účastníci obdrží na konci kurzu Certifikát o absolvování.
„Z jakého masa je nejlepší steak a jak dlouho ho mám na tom grilu nechat? Kdy maso osolit, aby si uchovalo šťavnatost a jak je to vlastně s marinováním?“ Nejen tyto otázky vám zodpoví a přípravou kompletního masového menu vás provede šéfkuchař a grill master František Halamíček.
Samozřejmě. Po zaplacení objednávky Vám na e-mail přijde poukaz v elektronické podobě. Poukaz jednoduše vytisknete a darujete.
Remoska® Kitchen, Kopřivnice – Průmyslový park 303 - Vlčovice.
Pro rezervaci nebo změnu termínu nás prosím kontaktujte telefonicky: +420 602 163 966, nebo na e-mail: [email protected]
Nákupem kurzu prohlašuji, že jsem se seznámil/a a souhlasím s níže uvedenými podmínkami:
Kulinářské kurzy - podmínky