Clicky

BF
DE

Dračí ovoce lyofilizované prášek váha 100g

Levně Dračí ovoce lyofilizované prášek váha 100g

Dračí ovoce lyofilizované prášek váha 100g

209 Kč

Dračí ovoce lyofilizované prášek váha 100g je v e-shopu SvětPlodů v kategorii vaření a pečení za cenu 209 Kč. Všechny vaření a pečení koupíte online v internetovém obchodě SvětPlodů, kde máme další zboží od značky Svět plodů.

Kategorie: Vaření a pečení
Značka:Svět plodů

Dračí ovoce lyofilizované prášekInformace o produktuNajít dračí ovoce v obchodě je docela fuška. Je to ale škoda, protože je plné vitamínů skupiny B a C, minerálních látek, omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. Proto jsme se rozhodli si pořídit dračí ovoce z Asie, a to přímo z Číny. Kvalitou, chutí a vůní odpovídá našim preferencím, také na jeho pěstování nebyly použity žádné chemické látky. Produkt byl vypěstován, posbírán, vysušen mrazem a rozdrcen na prášek. A jelikož se to vše odehrálo na jednom místě, zabránili jsme zvýšení naší uhlíkové stopy, a to nás nesmírně těší.TOP informace o dračím práškuVšechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou zachovány.Snižuje hladinu kyseliny močové v krvi.Nízkokalorická dužina pročišťuje organismus.Rozdrcené na jemný prášek.Ovocný prášek má výrazný pigment a dá použít jako přírodní barvivo.Poznámka nákupčího„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 g ovoce vzali a rozmixovali jej na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 g čistého ovocného prachu se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti nebo ochutit krém do dortu tak, aby Vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se na rozdíl od ovocných šťáv a pyré.“Jak se dračí ovoce suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se ovoce drtí na jemný prášek.

Obchod SvětPlodů
Kategorie Vaření a pečení
Značka Svět plodů

Podobné zboží