Clicky

BF
DE

Maliny lyofilizované prášek váha 100g

Levně Maliny lyofilizované prášek váha 100g

Maliny lyofilizované prášek váha 100g

269 Kč

Maliny lyofilizované prášek váha 100g je v e-shopu SvětPlodů v kategorii vaření a pečení za cenu 269 Kč. Všechny vaření a pečení koupíte online v internetovém obchodě SvětPlodů, kde máme další zboží od značky Svět plodů.

Kategorie: Vaření a pečení
Značka:Svět plodů

Maliny lyofilizované prášekInformace o produktuJelikož z kvality chceme co nejvíce vytěžit, nechali jsme si pro vás naše celé kusy lyofilizovaných malin rozdrtit na prášek! A dobře jsme udělali. Sladkokyselé maliny pěstované bez zbytečných zlepšováků v nedalekém Srbsku jsou to, co nám nejvíce chutná a kvalitou vyhovuje. Na Slovensku se surovina následně lyofilizuje a drtí na prášek. Do prášku žádné cukry nebo stabilizátory nepřidáváme, je to tedy 100% poctivá porce lyofilizovaných malin!TOP informace o malinovém práškuŽiviny jsou zachovány.Před zmrazením jsou maliny pečlivě dozrálé, takže chutnají jako domácí.Maliny působí jako přírodní antioxidant.Jsou bez přídavku cukru a jiných aditiv.Ovocný prášek je také ideálním přírodním barvivem.Poznámka nákupčího„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 g ovoce vzali a rozmixovali ho na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 g čistého ovocného prášku se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti nebo ochutit krém do dortu tak, aby Vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se na rozdíl od ovocných šťáv a pyré.“Jak se maliny suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se maliny melou na jemný prášek.

Obchod SvětPlodů
Kategorie Vaření a pečení
Značka Svět plodů

Podobné zboží