Clicky

BF
DE

Jahody lyofilizované plátky váha 100g

Levně Jahody lyofilizované plátky váha 100g

Jahody lyofilizované plátky váha 100g

169 Kč

Jahody lyofilizované plátky váha 100g je v e-shopu SvětPlodů v kategorii mrazem sušené ovoce za cenu 169 Kč. Všechny mrazem sušené ovoce koupíte online v internetovém obchodě SvětPlodů, kde máme další zboží od značky Svět plodů.

Značka:Svět plodů

Jahody lyofilizované plátkyInformace o produktuTyto jahody chutnají jako z babiččiny zahrádky. Jsou pěstovány v teplém podnebí, kde rostou přirozeně bez použití steroidů. Sklízí se, až jsou perfektně zralé a sladké. Díky sušení mrazem si kromě krásně červené barvy jahody zachovaly také většinu živin a svou typickou vůni.Jahody sušené mrazem chutnají téměř jako čerstvé, přitom neobsahují žádnou vodu, takže jsou perfektně křupavé. Lyofilizované ovoce se hodí do kaší a jogurtů nebo na ozdobu dezertů či drinků. Mrazem sušené jahody dodáváme ve znovu uzavíratelném balení, díky kterému se do nich nedostane vzduch ani voda a vydrží vám tak dlouho křupavé. Není divu, že jsou jedním z bestsellerů! TOP informace o plátcích lyofilizovaných jahodJahody si při sušení mrazem zachovaly většinu živin.V balení jsou krásné, velké kousky lyofilizovaných jahod.Jsou pěstovány přirozeně bez steroidů.Díky absenci vody jsou mrazem sušené jahody dokonale křupavé.Oproti ostatním druhům ovoce obsahují jahody poměrně malý podíl přírodních cukrů.Jahody jsou bohaté na draslík, který přispívá normální činnosti nervové soustavy a svalů. Poznámka nákupčího„Oceňuji zejména kvalitu jahod před jejich usušením. Pokud by byly jahody před sušením nahnilé nebo naopak nedozrálé, projevilo by se to na kvalitě výsledného produktu. Nakupuji jahody, které buď dozrály ve stejné zemi, ve které je také usuší, nebo putují do Evropy ve zmrazeném stavu, aby po cestě nedocházelo k jejich kažení. Sušení mrazem pak probíhá v osvědčené provozovně v Německu.“ „Necháváme sušit jen perfektně dozrálé kousky!“ Jak se jahody suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se jahody hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický.Kdybychom při sušení jahod nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom je vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. No řekněte, umíte si představit život bez mrazem sušených jahod? TOHLE CHCETE KOUPIT:

Podobné zboží