Clicky

BF
DE

Ostružiny lyofilizované Jumbo váha 100g

Levně Ostružiny lyofilizované Jumbo váha 100g

Ostružiny lyofilizované Jumbo váha 100g

169 Kč

Ostružiny lyofilizované Jumbo váha 100g je v e-shopu SvětPlodů v kategorii mrazem sušené ovoce za cenu 169 Kč. Všechny mrazem sušené ovoce koupíte online v internetovém obchodě SvětPlodů, kde máme další zboží od značky Svět plodů.

Značka:Svět plodů

Ostružiny lyofilizované JumboInformace o produktuJsou méně známé než jejich nejbližší příbuzná malina, což je škoda, protože jsou chutí mnohem výraznější a mají mnohonásobně větší obsah vitamínu C. Jelikož ostružiny patří mezi sezónní ovoce a ve zvyku mají rychlé kažení, rozhodli jsme se je pro vás lyofilizovat. Díky šetrné metodě sušení ovoce neztrácí na svých vlastnostech a chuti, akorát se z nich vypařila všechna voda. Lyofilizované ovoce se může klidně skladovat při pokojové teplotě, bez přístupu kyslíku, vlhkosti a přímého slunečního záření. Naše JUMBO ostružiny si necháváme dovážet z nedalekého Německa, jelikož odtud nám chutí, velikostí a kvalitou vyhovují nejvíce. Ovoce je bez přídavku cukru a jiných aditiv a je pěstované bez fytohormonů, pesticidů či herbicidů. Jde o takzvanou speciální JUMBO odrůdu, která je specifická svou velikostí.TOP informace o lyofilizovaných ostružináchPůvodní živiny a vitamíny jsou v ostružinách zachovány.Jde o největší možnou velikost, tzv. JUMBO.Jsou bohaté na vitamíny C, B a také na antioxidanty.Slouží jako zdroj vápníku, hořčíku, draslíku a železa.Jsou bez přídavku cukru, fytohormonů a jiných aditiv.Poznámka nákupčího„Už delší dobu se snažím najít tu nejlepší ostružinu – super sladkou, velkou, křupavou, bez výrazných semínek. Tohle je zatím ta nejlepší, na kterou jsem za ta léta narazil. Jsou pěstované na plantáži, ručně sbírané a sušené v Německu. Jelikož je produkce značně omezená, máme surovinu kontrahovanou (zamluvenou na celý rok). Stále nepřestávám hledat sladší a voňavější plod a věřím, že ho jednou najdu!“Jak se ostružiny suší mrazem?Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Podobné zboží